کافی نت آنلاین فنی و حرفه ای

ارائه تمامی خدمات ثبت نامی تا اخذ مدرک بین المللی فنی و حرفه ای شما با یک کلیک
دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای به عنوان مشاور رسمی سازمان

چرا کافی نت فنی و حرفه ای؟

0تومان
پرداخت کمترین هزینه در مقایسه با کافی نت های شهری
0دقیقه
کیفیت و سرعت باور نکردنی در دریافت سفارش
0آنلاین
ارائه کلیه خدمات ثبت نام تا اخذ مدرک به صورت آنلاین
0ساعت
دریافت پشتیبابی 24 ساعته در تمامی ایام هفته
0خدمت
پرداخت یک بار هزینه و دریافت خدمت تا دستیابی به نتیجه
0سال
7 سال سابقه درخشان در سازمان فنی و حرفه‌ای

خدمات کافی نت

دریافت مدرک بعد از دوره های آموزشگاهی فنی و حرفه ای

فرآیند اخذ مدرک فنی و حرفه ای بعد سپری کردن دوره 

آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای موظف اند که بعد از اتمام تمامی دوره‌ها، هنرجویان را به منظور دریافت مدرک به سازمان فنی و حرفه‌ای معرفی نمایند. برای این منظور آموزشگاه‌ها می‌بایست برای هنرجویان خود در پورتال سازمان فنی و حرفه ای درج دوره نمایند. برخی از آموزشگاه‌ها با در اختیار داشتن مسئول پورتال این کار را برای هنرجویان خود با اخذ هزینه انجام می‌دهند. اما برخی از آموزشگاه‌ها بخش دسترسی هنرجو به دوره را در سیستم باز گذاشته و این کار را به عهده خود هنرجو می‌گذارند.
به دلیل عدم آشنایی هنرجویان نسبت به نحوه کار با پورتال سازمان فنی و حرفه ای، اکثرا برای انجام این کار به کافی نت های شطح شهر مراجعه می‌کنند. باید توجه داشت که سایت فنی و حرفه ای 24 ساعته در تمامی روز‌ها در دسترس نبوده و گاها افراد مجبور می‌شوند برای این منظور چندین بار به کافی نت مراجعه نمایند! بر این اساس کافی نت فنی و حرفه ای اقدام به ارائه خدمت در زمینه درج کارآموز در دوره نموده است بدین صورت که ثبت نام هنرجو به عنوان کارآموز در پورتال فنی و حرفه ای را انجام داده و سپس هنرجو با هماهنگی با آموزشگاه خود می‌تواند بر حسب ظرفیت و روزهای موجود زمان آزمون اول خود (آزمون کتبی) را مشخص نماید.

 آزمون کتبی و عملی دوره‌های آموزشگاهی فنی و حرفه ای

هنرجویان می‌بایست در ابتدا در آزمون کتبی که متشکل از 40 تست بوده شرکت کرده و برای قبولی حداقل به نیمی از سوالات پاسخ صحیح دهند (هر هنرجو تنها می‌تواند 2 مرتبه در آزمون کتبی شرکت نماید؛ در صورت رد در هر  2 بار آزمون، هنرجو می‌بایست دوره مورد نظر را مجددا بگذراند!). در فاصله یک ماه بعد از اعلام نمره قبولی در آزمون کتبی، تاریخ و مکان برگزاری آزمون عملی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای مشخص می‌شود.‌ موارد امتحانی در حدود یک الی دو هفته قبل از زمان برگزاری آزمون عملی به آموزشگاه‌ها اعلام شده و هنرجویان می‌بایست در این بازه موارد امتحانی را در منزل تهیه و برای روز آزمون آماده شوند. آزمون عملی از 100 نمره بوده و نمره قبولی در آن از 70 می‌باشد (حداکثر می‌توان 2 بار در آزمون عملی شرکت نمود). در نهایت ضریب وزنی آزمون کتبی  ۲۵% و  عملی 75%  به عنوان نمره نهایی در مدرک هنرجو درج می‌شود.

محل برگزاری آزمون های کتبی و عملی 

هنرجویان به منظور دریافت مدرک فنی و حرفه ای می‌بایست در آمون‌های کتبی و عملی شرکت نمایند. مکان و ساعت برگزاری آزمون‌های کتبی در کارت ورود به جلسه که چند روز قبل از آزمون برای هنرجو صادر می‌شود؛ درج می‌گردد. مکان برگزاری آزمون‌های عملی بسته به رشته متقاضی متفاوت است. درادامه لیست مکان‌های برگزاری آزمون‌های عملی بر حسب نوع رشته برای دسترسی راحت‌تر شما قرار گرفته‌است.

لیست مراکز برگزاری آزمونهای عملی فنی و حرفه ای

ردیف نام مرکز نام حرفه ها نوع
۱ شماره ۱ شهید مهمانچی فرزکاری تراشکاری سیم پیچی متمرکز
۲ شماره ۴ پروین اعتصامی صنایع دستی هنرهای تزئینی هنرهای تجسمی قالی باف متمرکز
٣ شماره ۴ برادران برق – صنایع چوب صنعت و ساختمان متمرکز
4 شماره ۵ شهید مروتی پیرایش مردانه فناوری اطلاعات تعمیر کار آبگرمکن دیواری پکیج کولرگازی اسپیلت – تعمیر لوازم گازسوز خانگی متمرکز
۵ شماره ۷ شهید مطهری حمل و نقل متمرکز
6 شماره ۸ زعفرانیه خدمات آموزشی متمرکز
7 شماره ۹ شهید چمران کنترل ابزار دقیق – معماری کشاورزی گیاهان دارویی – جوشکاری – الکترونیک لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی لوله کش گاز خانگی و تجاری – تعمیر لوازم خانگی سرد کننده – تعمیر کار آسانسور – دوربین مداربسته متمرکز
8 شماره ۱۳ الزهرا امور اداری امور مالی و بازرگانی و حرفه آزمونگری متمرکز
۹ شماره ۱۷ شهر ری تعمیر لوازم خانگی گردنده برقی و حرارتی – تعمیر ماشین لباسشویی و ظرفشویی متمرکز
۱۰ مرکز کوئیکا صنایع خودرو متمرکز
۱۱ مرکز ۵ خواهران طراحی دوخت بهداشت و ایمنی طلا و جواهر سازی هنرهای نمایشی صنایع دریایی انرژی های تجدید پذیر فناوری نرم فرهنگی گردشگری متمرکز
۱۲ مرکز ۲۱ اقدسیه صنایع غذایی هتلداری – گردشگری ویژه آموزشگاههای شهرستان شمیرانات (مرکز (۸) متمرکز

باید توجه داشت که در صورت برگزاری آزمون‌های عملی در مراکز نامبرده شده شرکت در جلسه آزمون برای هنرجویان کاملا رایگان می‌‌باشد. اما در برخی موارد آموزشگاه‌ها با اخذ مجوز اقدام به برگزاری آزمون عملی در محل آموزشگاه خود می‌کنند. در این صورت هنرجو موظف است مبلغی را به عنوان هزینه ورودی به آموزشگاه پرداخت نماید!

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای

 مدرک فنی و حرفه ای در تمامی کشورهای عضو سازمان جهانی کار (195 کشور) معتبر بوده و از آن می‌توان برای مهاجرت کاری استفاده نمود. پس از اتمام دوره و قبولی در آزمون‌های کتبی و عملی مدرک هنرجو ظرف مدت یک هفته از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای صادر می‌شود. بعد از دریافت مدرک در ابتدا می‌‌بایست از طریق مراجعه به دفاتر ترجمه رسمی، مدرک خود را ترجمه و مهر نمایید. سپس، با مراجعه به سازمان دادگستری کشور مراحل اخذ تاییده‌ها را طی کرده و در نهایت از طریق سفارتخانه کشور مقصد، مدرک خود را تایید و ارسال نمایید.

پرسش و پاسخ درباره آزمون های ادواری فنی و حرفه ای

آزمون ادواری فنی و حرفه ای در طول سال، در فواصل منظم و تقریبا هر یک ماه یک بار برگزار می‌شود و متقاضی می‌تواند بدون حضور در دوره‌های آموزشی و تنها با کسب نمره قبولی مدرک معتبر بین‌المللی دریافت نماید. سازمان فنی و حرفه‌ای بر طبق یک برنامه زمانبندی خاص اقدام به برگزاری آزمون در رشته‌های مختلف می‌نماید که به موجب آن هر کدام از رشته ها در یک تاریخ مشخص آزمون می‌دهند.

ثبت نام در آزمون‌های ادواری بدین صورت است که متقاضی می‌بایست در زمان‌های مقرری با مراجعه به سایت ثبت نام آزمون های ادواری و دانلود دفترچه راهنما، برای تکمیل فرم نام نویسی و ارائه مدارک اقدام نماید. از آنجایی که تمامی رشته‌ها به صورت منظم ارائه نمی‌‌شوند و در صورت تاخیر متقاضی ظرفیت‌های موجود سریعا تکمیل می‌گردند؛ لذا کافی‌نت اورانوشا از طریق مشاوره انتخاب آزمون کلیه خدمات در زمینه لیست رشته ‌های فعال، تعیین استان‌های برگزارکننده آزمون، اعلام ظرفیت‌های ثبت نامی، معرفی منابع آزمون و نیز نحوه تشکیل پرونده در سازمان را برای متقاضیان فراهم آورده است.

آزمون‌های ادواری شامل دو مرحله آزمون به ترتیب، کتبی و عملی است. بعد از خرید کارت ورود به جلسه متقاضی در مرحله اول آزمون ها یعنی آزمون کثبی شرکت می‌کند. آزمون کتبی در تمامی رشته‌ها شامل 40 سوال تستی بوده که متقاضی در زمان تعیین شده باید در محل برگزاری آزمون حضور یافته و از طریق کامپیوتر به حداقل نیمی از آن سوال ها پاسخ صحیح دهد. بعد از قبولی در آزمون کتبی متقاضیان تا 6حداکثر ماه فرصت دارند که اقدام به ارائه مدارک لازم و تشکیل پرونده‌ در سازمان فنی و حرفه ای نمایند.

بعد از تشکیل پرونده معمولا ظرف مدت 1 ماه (این زمان بسته به رویه کاری کارشناس آن حرفه دارد) متقاضی برای آزمون عملی دعوت می‌شود. موارد امتحانی برای آزمون عملی در زمان تماس کارشناس با متقاضی اعلام می‌گردد. نمره قبولی در آزمون عملی حداقل 70 از 100 بوده و در نهایت نمره نهایی که در مدرک متقاضی درج می‌شود، ضریب وزنی آزمون کتبی  ۲۵% و  عملی 75%  بوده و حداقل نمره نهایی مورد قبول 70 از 100 می‌باشد. حداکثر یک ماه بعد از انجام آزمون عملی، اعلام نمره نهایی در سیستم انجام شده و تا حدود یک هفته بعد مدرک متقاضی جهت دانلود در سیستم بارگزاری می‌گردد.

هر متقاضی در سال تنها دو بار مجاز به شرکت در یک آزمون می‌‌باشد؛ بدین معنی که اگر دفعه اول نتوانست در چه در آزمون تئوری چه عملی نمره قبولی کسب کند تنها یک بار دیگر فرصت دارد تا مجددا در آزمون شرکت نماید. باید توجه داشت که در انتخاب حرفه‌ هیچ محدودیتی وجود ندارد! به عبارت دیگر متقاضی می‌تواند در آزمون بیشمار حرفه ثبت نام کرده اما در هر سال برای هر حرفه تنها مجاز است 2 بار آزمون دهد. غیبت در جلسه آزمون به معنای مردودی در آن آزمون در نظر گرفته می‌‌شود!

اعتبار مدرکی که هنرجو از طریق شرکت در دوره‌‌های آموزشی فنی و حرفه ای دریافت می‌کند با اعتبار مدرک حاصل از آزمون‌های ادواری برابری کامل دارد و در نهایت برای هر دو متقاضی یک مدرک صادر می‌شود.

در گواهینامه مهارت (نام مدرکی که در انتها به متقاضی تعلق می‌گیرد) ساعات آموزشی مشابه ساعاتی که فرد در آموزشگاه‌ها آموزش دیده درج می شود و از این نظر در زمینه ترجمه و مهاجرت کاری به هیچ عنوان مشکلی وجود نخواهد داشت.

1) افرادی که در زمینه مشخصی مهارت دارند و صرفا به دنبال اثبات مهارت خود از طریق ارائه مدرک معتبر می‌باشند.
2) افرادی که علاقه مند به شرکت در کلاس‌های آموزشی در آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای نبوده و مایلند فقط آزمون بدهند و مدرک خود را دریافت نمایند.
3) افرادی دارای محدودیت‌های زمانی یا مالی بوده و قصد دارند سریعا با هزینه کمتر مدرک بین‌المللی دریافت کنند.
4) افرادی که مایلند در یک رشته خاص مدرک بین المللی دریافت کنند اما آن رشته را در هیچ آموزشگاه فنی و حرفه ‌ای پیدا نکرده اند.
5) افرادی که در بازه سنی 15 سال به بالا هستند و مایلند مدرک معتبر بین المللی در رزومه خود داشته باشند.
6) افرادی که امکان حضور در تهران را نداشته و مایلند در شهر خود آزمون داده و بدون زحمت رفت و آمد به تهران مدرک معتبر دریافت نمایند.
7) هنرجویان تمامی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که بعد از اتمام دوره خود به هر دلیلی نتوانستند در آزمون‌ شرکت کنند اما مایلند مدرک خود را دریافت نمایند.

کافی نت آنلاین فنی و حرفه ای

ارائه تمامی خدمات ثبت نامی تا اخذ مدرک بین المللی فنی و حرفه ای شما با یک کلیک
دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور

چرا کافی نت فنی و حرفه ای؟

0تومان
پرداخت کمترین هزینه در مقایسه با کافی نت های شهری
0دقیقه
کیفیت و سرعت باور نکردنی در دریافت سفارش
0آنلاین
عدم نیاز به مراجعه حضوری و انجام کلیه مراحل به صورت آنلاین
0ساعت
دریافت پشتیبابی 24 ساعته در تمامی ایام هفته
0خدمت
پرداخت یک بار هزینه و دریافت خدمت تا زمان دستیابی به نتیجه
0سال
7 سال سابقه درخشان در سازمان فنی و حرفه‌ای

خدمات کافی نت

دریافت مدرک بعد از دوره های آموزشگاهی فنی و حرفه ای

فرآیند اخذ مدرک فنی و حرفه ای بعد سپری کردن دوره 

آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای موظف اند که بعد از اتمام تمامی دوره‌ها، هنرجویان را به منظور دریافت مدرک به سازمان فنی و حرفه‌ای معرفی نمایند. برای این منظور آموزشگاه‌ها می‌بایست برای هنرجویان خود در پورتال سازمان فنی و حرفه ای درج دوره نمایند. برخی از آموزشگاه‌ها با در اختیار داشتن مسئول پورتال این کار را برای هنرجویان خود با اخذ هزینه انجام می‌دهند. اما برخی از آموزشگاه‌ها بخش دسترسی هنرجو به دوره را در سیستم باز گذاشته و این کار را به عهده خود هنرجو می‌گذارند.
به دلیل عدم آشنایی هنرجویان نسبت به نحوه کار با پورتال سازمان فنی و حرفه ای، اکثرا برای انجام این کار به کافی نت های شطح شهر مراجعه می‌کنند. باید توجه داشت که سایت فنی و حرفه ای 24 ساعته در تمامی روز‌ها در دسترس نبوده و گاها افراد مجبور می‌شوند برای این منظور چندین بار به کافی نت مراجعه نمایند! بر این اساس کافی نت فنی و حرفه ای اقدام به ارائه خدمت در زمینه درج کارآموز در دوره نموده است بدین صورت که ثبت نام هنرجو به عنوان کارآموز در پورتال فنی و حرفه ای را انجام داده و سپس هنرجو با هماهنگی با آموزشگاه خود می‌تواند بر حسب ظرفیت و روزهای موجود زمان آزمون اول خود (آزمون کتبی) را مشخص نماید.

 آزمون کتبی و عملی دوره‌های آموزشگاهی فنی و حرفه ای

هنرجویان می‌بایست در ابتدا در آزمون کتبی که متشکل از 40 تست بوده شرکت کرده و برای قبولی حداقل به نیمی از سوالات پاسخ صحیح دهند (هر هنرجو تنها می‌تواند 2 مرتبه در آزمون کتبی شرکت نماید؛ در صورت رد در هر  2 بار آزمون، هنرجو می‌بایست دوره مورد نظر را مجددا بگذراند!). در فاصله یک ماه بعد از اعلام نمره قبولی در آزمون کتبی، تاریخ و مکان برگزاری آزمون عملی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای مشخص می‌شود.‌ موارد امتحانی در حدود یک الی دو هفته قبل از زمان برگزاری آزمون عملی به آموزشگاه‌ها اعلام شده و هنرجویان می‌بایست در این بازه موارد امتحانی را در منزل تهیه و برای روز آزمون آماده شوند. آزمون عملی از 100 نمره بوده و نمره قبولی در آن از 70 می‌باشد (حداکثر می‌توان 2 بار در آزمون عملی شرکت نمود). در نهایت ضریب وزنی آزمون کتبی  ۲۵% و  عملی 75%  به عنوان نمره نهایی در مدرک هنرجو درج می‌شود.

محل برگزاری آزمون های کتبی و عملی 

هنرجویان به منظور دریافت مدرک فنی و حرفه ای می‌بایست در آمون‌های کتبی و عملی شرکت نمایند. مکان و ساعت برگزاری آزمون‌های کتبی در کارت ورود به جلسه که چند روز قبل از آزمون برای هنرجو صادر می‌شود؛ درج می‌گردد. مکان برگزاری آزمون‌های عملی بسته به رشته متقاضی متفاوت است. درادامه لیست مکان‌های برگزاری آزمون‌های عملی بر حسب نوع رشته برای دسترسی راحت‌تر شما قرار گرفته‌است.

لیست مراکز برگزاری آزمونهای عملی فنی و حرفه ای

ردیف نام مرکز نام حرفه ها نوع
۱ شماره ۱ شهید مهمانچی فرزکاری تراشکاری سیم پیچی متمرکز
۲ شماره ۴ پروین اعتصامی صنایع دستی هنرهای تزئینی هنرهای تجسمی قالی باف متمرکز
٣ شماره ۴ برادران برق – صنایع چوب صنعت و ساختمان متمرکز
4 شماره ۵ شهید مروتی پیرایش مردانه فناوری اطلاعات تعمیر کار آبگرمکن دیواری پکیج کولرگازی اسپیلت – تعمیر لوازم گازسوز خانگی متمرکز
۵ شماره ۷ شهید مطهری حمل و نقل متمرکز
6 شماره ۸ زعفرانیه خدمات آموزشی متمرکز
7 شماره ۹ شهید چمران کنترل ابزار دقیق – معماری کشاورزی گیاهان دارویی – جوشکاری – الکترونیک لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی لوله کش گاز خانگی و تجاری – تعمیر لوازم خانگی سرد کننده – تعمیر کار آسانسور – دوربین مداربسته متمرکز
8 شماره ۱۳ الزهرا امور اداری امور مالی و بازرگانی و حرفه آزمونگری متمرکز
۹ شماره ۱۷ شهر ری تعمیر لوازم خانگی گردنده برقی و حرارتی – تعمیر ماشین لباسشویی و ظرفشویی متمرکز
۱۰ مرکز کوئیکا صنایع خودرو متمرکز
۱۱ مرکز ۵ خواهران طراحی دوخت بهداشت و ایمنی طلا و جواهر سازی هنرهای نمایشی صنایع دریایی انرژی های تجدید پذیر فناوری نرم فرهنگی گردشگری متمرکز
۱۲ مرکز ۲۱ اقدسیه صنایع غذایی هتلداری – گردشگری ویژه آموزشگاههای شهرستان شمیرانات (مرکز (۸) متمرکز

باید توجه داشت که در صورت برگزاری آزمون‌های عملی در مراکز نامبرده شده شرکت در جلسه آزمون برای هنرجویان کاملا رایگان می‌‌باشد. اما در برخی موارد آموزشگاه‌ها با اخذ مجوز اقدام به برگزاری آزمون عملی در محل آموزشگاه خود می‌کنند. در این صورت هنرجو موظف است مبلغی را به عنوان هزینه ورودی به آموزشگاه پرداخت نماید!

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای

 مدرک فنی و حرفه ای در تمامی کشورهای عضو سازمان جهانی کار (195 کشور) معتبر بوده و از آن می‌توان برای مهاجرت کاری استفاده نمود. پس از اتمام دوره و قبولی در آزمون‌های کتبی و عملی مدرک هنرجو ظرف مدت یک هفته از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای صادر می‌شود. بعد از دریافت مدرک در ابتدا می‌‌بایست از طریق مراجعه به دفاتر ترجمه رسمی، مدرک خود را ترجمه و مهر نمایید. سپس، با مراجعه به سازمان دادگستری کشور مراحل اخذ تاییده‌ها را طی کرده و در نهایت از طریق سفارتخانه کشور مقصد، مدرک خود را تایید و ارسال نمایید.

پرسش و پاسخ درباره آزمون های ادواری فنی و حرفه ای

آزمون ادواری فنی و حرفه ای در طول سال، در فواصل منظم و تقریبا هر یک ماه یک بار برگزار می‌شود و متقاضی می‌تواند بدون حضور در دوره‌های آموزشی و تنها با کسب نمره قبولی مدرک معتبر بین‌المللی دریافت نماید. سازمان فنی و حرفه‌ای بر طبق یک برنامه زمانبندی خاص اقدام به برگزاری آزمون در رشته‌های مختلف می‌نماید که به موجب آن هر کدام از رشته ها در یک تاریخ مشخص آزمون می‌دهند.

ثبت نام در آزمون‌های ادواری بدین صورت است که متقاضی می‌بایست در زمان‌های مقرری با مراجعه به سایت ثبت نام آزمون های ادواری و دانلود دفترچه راهنما، برای تکمیل فرم نام نویسی و ارائه مدارک اقدام نماید. از آنجایی که تمامی رشته‌ها به صورت منظم ارائه نمی‌‌شوند و در صورت تاخیر متقاضی ظرفیت‌های موجود سریعا تکمیل می‌گردند؛ لذا کافی‌نت اورانوشا از طریق مشاوره انتخاب آزمون کلیه خدمات در زمینه لیست رشته ‌های فعال، تعیین استان‌های برگزارکننده آزمون، اعلام ظرفیت‌های ثبت نامی، معرفی منابع آزمون و نیز نحوه تشکیل پرونده در سازمان را برای متقاضیان فراهم آورده است.

آزمون‌های ادواری شامل دو مرحله آزمون به ترتیب، کتبی و عملی است. بعد از خرید کارت ورود به جلسه متقاضی در مرحله اول آزمون ها یعنی آزمون کثبی شرکت می‌کند. آزمون کتبی در تمامی رشته‌ها شامل 40 سوال تستی بوده که متقاضی در زمان تعیین شده باید در محل برگزاری آزمون حضور یافته و از طریق کامپیوتر به حداقل نیمی از آن سوال ها پاسخ صحیح دهد. بعد از قبولی در آزمون کتبی متقاضیان تا 6حداکثر ماه فرصت دارند که اقدام به ارائه مدارک لازم و تشکیل پرونده‌ در سازمان فنی و حرفه ای نمایند.

بعد از تشکیل پرونده معمولا ظرف مدت 1 ماه (این زمان بسته به رویه کاری کارشناس آن حرفه دارد) متقاضی برای آزمون عملی دعوت می‌شود. موارد امتحانی برای آزمون عملی در زمان تماس کارشناس با متقاضی اعلام می‌گردد. نمره قبولی در آزمون عملی حداقل 70 از 100 بوده و در نهایت نمره نهایی که در مدرک متقاضی درج می‌شود، ضریب وزنی آزمون کتبی  ۲۵% و  عملی 75%  بوده و حداقل نمره نهایی مورد قبول 70 از 100 می‌باشد. حداکثر یک ماه بعد از انجام آزمون عملی، اعلام نمره نهایی در سیستم انجام شده و تا حدود یک هفته بعد مدرک متقاضی جهت دانلود در سیستم بارگزاری می‌گردد.

هر متقاضی در سال تنها دو بار مجاز به شرکت در یک آزمون می‌‌باشد؛ بدین معنی که اگر دفعه اول نتوانست در چه در آزمون تئوری چه عملی نمره قبولی کسب کند تنها یک بار دیگر فرصت دارد تا مجددا در آزمون شرکت نماید. باید توجه داشت که در انتخاب حرفه‌ هیچ محدودیتی وجود ندارد! به عبارت دیگر متقاضی می‌تواند در آزمون بیشمار حرفه ثبت نام کرده اما در هر سال برای هر حرفه تنها مجاز است 2 بار آزمون دهد. غیبت در جلسه آزمون به معنای مردودی در آن آزمون در نظر گرفته می‌‌شود!

اعتبار مدرکی که هنرجو از طریق شرکت در دوره‌‌های آموزشی فنی و حرفه ای دریافت می‌کند با اعتبار مدرک حاصل از آزمون‌های ادواری برابری کامل دارد و در نهایت برای هر دو متقاضی یک مدرک صادر می‌شود.

در گواهینامه مهارت (نام مدرکی که در انتها به متقاضی تعلق می‌گیرد) ساعات آموزشی مشابه ساعاتی که فرد در آموزشگاه‌ها آموزش دیده درج می شود و از این نظر در زمینه ترجمه و مهاجرت کاری به هیچ عنوان مشکلی وجود نخواهد داشت.

1) افرادی که در زمینه مشخصی مهارت دارند و صرفا به دنبال اثبات مهارت خود از طریق ارائه مدرک معتبر می‌باشند.
2) افرادی که علاقه مند به شرکت در کلاس‌های آموزشی در آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای نبوده و مایلند فقط آزمون بدهند و مدرک خود را دریافت نمایند.
3) افرادی دارای محدودیت‌های زمانی یا مالی بوده و قصد دارند سریعا با هزینه کمتر مدرک بین‌المللی دریافت کنند.
4) افرادی که مایلند در یک رشته خاص مدرک بین المللی دریافت کنند اما آن رشته را در هیچ آموزشگاه فنی و حرفه ‌ای پیدا نکرده اند.
5) افرادی که در بازه سنی 15 سال به بالا هستند و مایلند مدرک معتبر بین المللی در رزومه خود داشته باشند.
6) افرادی که امکان حضور در تهران را نداشته و مایلند در شهر خود آزمون داده و بدون زحمت رفت و آمد به تهران مدرک معتبر دریافت نمایند.
7) هنرجویان تمامی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که بعد از اتمام دوره خود به هر دلیلی نتوانستند در آزمون‌ شرکت کنند اما مایلند مدرک خود را دریافت نمایند.